Prenumerera gärna på min RSS-feed!

Blå blå julkort & mycket mycket medtagen

P1190177

P1190154

Också trevligt: pyssla. Tycker så mycket om att sitta här, på golvet, för att det var så jag fördrev halva min barndom, bland tuschpennor och tejp, mina teckningarna och små skapelser, min aldrig riktigt färdigställda undervattensvärld och allt det andra som inte heller blev klart eller som jag tänkt mej för jag hade ingen särskild talang för det där, jag bara gillade att hålla på med det.

Ikväll: julkort, i blått, enligt vårt tema ”modern jul”, föreställde arktiska landskap, menade Toddan, kanske kunde vi fästa lite arktiska djur på dem, isbjörnar och sälar, filosoferade vi men dit kom vi inte utan kollapsade bland färg och julmust för nu är vi så trötta, verkligen mycket, mycket medtagna.

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Blå blå julkort & mycket mycket medtagen”

  1. marita skriver:

    vad snygg du är Linna!
    Kul för dem som får era fina julkort,de som är gjorda på egen hand är så mycket finare än alla köpta tillsammans :)

Personligt

Föräldraskap bloggar Follow Linna Johansson Personligt