Prenumerera gärna på min RSS-feed!

Bloggtips #12: Looking for Sara

lookingforsara

Och här kommer mer tips på godsaker i bloggform: Sara är exilsvensk på Korsika, och skriver helst om just Korsika, Korsikas blågröna vatten och solblekta fasader, och en gnutta om mode och bruna ben – och så om sånt man gärna stoppar i munnen. Mycket bakverk, praliner och franska frukostar är det. Låter det som just den sortens lyckoblogg jag påstod mej inte stå ut med? Inte alls. Jag tycker om glittriga bloggar. Men bara de snygga. Och de med den rätta bitterljuva udden. Precis som Saras:

”Jag har inte riktigt orden med mig just nu. Det kanske är därför bloggen bara är visuell och bildfylld. Jag har tusen saker att skriva, det är inte det. Just nu känns tillvaron lite tom på mening. Kanske är det vattkopporna, kanske är det mistralen, de iskalla vindarna, svärmor, åldern, sommaren som aldrig kommer, livet, hjärtat – mitt och andras – kanske är det mina fötter som trampar stigar de redan gått hundra gånger, tusen gånger. Cirklar. Kanske är jag redo för något nytt?”

Etiketter: , , , , , , , , , ,

3 kommentarer till “Bloggtips #12: Looking for Sara”

 1. nina skriver:

  åh! den här tyckte jag mycket om!

 2. Cissi skriver:

  Jag med, upplevde den inte alls som en sk lyckoblogg. Det är ett stänk av vemod & längtan i hennes texter. Tyckte hon skriver skitbra! Den kommer upp på listan över dagliga bloggar. Tack för tipset Linna!

 3. sara skriver:

  Tack Linna, det värmer!

  Grattis på födelsedagen, förresten, skickar en låda virtuella praliner!

Personligt

Föräldraskap bloggar Follow Linna Johansson Personligt