Prenumerera gärna på min RSS-feed!

En del är sjuka, andra aldrig

Pietro fortfarande hängig. Jag inte särskilt och mycket tacksam för det (”det enda viktiga är att vi inte blir sjuka samtidigt”, ”bara inte samtidigt” har jag upprepat säkert tjugo gånger och förklarat på vilka olika vidriga vis sjukdomar får en ny innebörd när man går igenom dem med barn krälandes runt ens fötter).

-

Toddan vill också vara sjuk. ”Jag är aldrig sjuk”, småsnyftade han idag. Det är alldeles sant. Toddan är aldrig sjuk.

Etiketter: , , ,

En kommentar till “En del är sjuka, andra aldrig”

  1. Jessica skriver:

    Jag håller med, bara man inte blir sjuka samtidigt… Min stora tjej har lyckats vara friska hela hösten (peppar, peppar). Där emot den lilla nyfödda har varit täppt i näsan hela hennes liv typ.

    Tack för en bra blogg för övrigt, brukar kika in men är dålig på att lämna kommentarer… tiden är knapp när man har barn ;-)

Personligt

Föräldraskap bloggar Follow Linna Johansson Personligt