Prenumerera gärna på min RSS-feed!

Klick, klick

På eftermiddagen klickade jag hem ett antal produkter från Decléor, ingen hudkräm utan andra saker, saker jag intalar mej att jag har råd med eftersom de räcker så mycket längre, räcker jättelänge, i minst två år eller så: en ansiktsmjölk, ett litet närande läppbalsam, en glasflaska med magiska droppar på bladen från Rosa Damascena.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

6 kommentarer till “Klick, klick”

 1. S skriver:

  Åh, hur snygg är du nu egentligen?

 2. N skriver:

  rengöringsmjölken är jättebra! och räcker länge! har också en sådan där burk som aldrig tycks ta slut och så fort man lägger på lite av salvan skimrar huden (obs ej av flott). den är från Decleor men påminner om ett slags bivax tycker jag. Känns väldigt inbäddat att lägga på inför natten.

 3. Linda S skriver:

  får man önska lite mindre sminksnack, och mer av dina old schoolinlägg om trotsande barn, jobbiga människor, tidsbrist och vinterblekhet?! jag känner mig mer hemma i det… det matchar min bitterhet och trötthet bättre.
  men såklart, jag unnar dig lite sminklyx också, det gör jag.
  det ger mig bara så mycket mindre glöd, än det andra du skriver om.

  kram

 4. Calle skriver:

  Jaaaaa, äntligen har vi fått en sminkblogg till! ÄNTLIGEN!!

 5. Anna skriver:

  Neej…ingen prettoprestige! Fortsätt om allt som tynger ner och allt som drar upp!

 6. Linna Johansson skriver:

  S: ah, inte så värst än tyvärr, men ska bli, måste bara få lite tid över att testa alla de här sakerna också …

  N: ah, skönt att höra (jag hatar felköp!).

  Linda S: ämnena kommer och ämnena går här, bloggen är ju bara mitt hobbyprojekt så den blir vad den blir beroende på vad jag ägnar tankemöda åt för tillfället. men återkom gärna med förslag/önskemål/klagomål – den är ju till för läsarna too!

  Calle: den här bloggen har aldrig varit vidare unik i sina ämnesval – första halvåret ägnades åt graviditet och barn (av bloggportalens siffror att döma ett ä n n u mer uttjatat ämne än smink). men nån sminkblogg kommer inte det här att bli, för nu är mina sminkmärkta pengar slut.

  Anna: tack, va snällt skrivet.

Personligt

Föräldraskap bloggar Follow Linna Johansson Personligt