Prenumerera gärna på min RSS-feed!

Lite om mej

Fick lust att börja med att berätta det mest grundläggande: Jag är trettio år. Gör i stort inget just nu. Sa upp mig från ett spaltuppdrag för Expressen i våras för att skriva på min första roman. Men det går dåligt. Och nu väntar jag barn igen. Jag börjar bli alltmer oklar över vad det ska bli av mej. Inspirerad av bland annat Phoebe Gloeckners serier, Lars Noréns dagbok och Blondinbellas blogg tänkte jag skriva av mej här.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer till “Lite om mej”

 1. Annika skriver:

  Äntligen!

 2. Janne Pettersson skriver:

  Härligt att ha dig tillbaka igen! Ser fram emot riktigt bra läsning.

 3. Lisa skriver:

  Fantastskt! Eller i alla fall en liten tröst tills jag får läsa romanen.

 4. Linna skriver:

  Hej & välkomna!

 5. Kalle skriver:

  Yes! Linna bloggar igen! Haja vad man har saknat dig.

 6. Jenny Maria skriver:

  Åh – najs :D

  Saknar att läsa dig i Expressen men det är inte allom givet att själv få välja skribenter.

Personligt

Föräldraskap bloggar Follow Linna Johansson Personligt