Prenumerera gärna på min RSS-feed!

Mörkt och trevligt

P1200910

P1200735

P1200685

P1200718

P1200762

P1200799

P1200713

P1200804

P1200870

Vanligtvis på min topp tre-lista av saker men nu, mitt bland dan-före-dagarna i snödrivor och mörker, det bästa av allt: bli full med en vän. Gillar att göra det till en sak, dricka ikapp, ägna sej åt bekännelser och uppriktigheter och utfall, ta sej vidare och och sen tillslut bara flina och flabba. Det är så underskattat, så bortglömt. Det var så vi alltid gjorde, ju, men sen vet jag inte vad som hände, fyllorna övergavs för ett småsmuttande för jämnan som jag fortfarande inte är med på. Så gott är det inte. För mej är alkohol fortfarande ett nödvändigt ont, en pärs och pina för att nå högra höjder. Jag super mej packad i snitt tre-fyra gånger per år och sen inte alls för däremellan måste jag vila upp mej.

-

Jag och Jenny for runt längs på Götgatan, tog oss igenom förrättskombon på Ljunggrens, den är verkligen superb, den rekommenderar jag varmt, tog oss igenom ansenliga mängder öl och sprit, öl och sprit, öl och sprit, tog oss till ett annat ställe av vilket jag minns intet förutom att det i taket nånstans svävande en stor och vit julstjärna …

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

En kommentar till “Mörkt och trevligt”

  1. Samma skriver:

    så avundsjuk. jag vill också. och snart, snart. hoppas jag.
    god jul på dig.

Personligt

Föräldraskap bloggar Follow Linna Johansson Personligt