Prenumerera gärna på min RSS-feed!

Rätt så fab ändå

abfab

Ni slipper en serie skittråkiga bilder från vår jul. Vi firar en nästan barnfri jul. Toddan är med sin pappa, och Buster kollapsade helt julspeedad för flera timmar sen. Det är rätt skönt. Pietro dukar upp en massa goda grejer med jämna mellanrum. Jag har leopardmönstrade strumpbyxor på mej. Nu ska jag lägga mej med en skål valnötter och kolla vidare på Ab Fab. Eventuellt tar jag ett glas vin sen – det är okej va, nu när inga ungar är vakna? Men nu: Ab Fab. Älskar Ab Fab, älskar Eddie och Pats. En dag, hoppas jag, är det där jag och Lidija.

So long allihopa & God Jul på er!

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer till “Rätt så fab ändå”

 1. marita skriver:

  ja!!vad heter avsnittet när de är ute i öknen? SÅ kul!

 2. Bea skriver:

  Leopardmönstrade strumpbyxor och kolla på Absolutely fabolous ätandes nötter låter underbart. Om ni är patsy och edina kan jag vara ert lillgamla prydliga barn!

 3. Linna Johansson skriver:

  marita: heh, ingen aning, jag brukar bara kolla när de råkar gå.

  Bea: haha – saff!- älskar, hon också!

Personligt

Föräldraskap bloggar Follow Linna Johansson Personligt