Prenumerera gärna på min RSS-feed!

Se på mig, jag är väck som en tung gammal säck

Att komma ihåg: Sova. Sova gör allt lite bättre. Vet inte hur jag kunde glömma bort det. Jag är ju alltid den första att tjata om sömn. Jag tror ju till exempel att hälften av all nedstämdhet kopplad till nyblivna föräldraskap i själva verket är sömnbrist.

Jag räknade väl ut mej själv ur den kategorin. När man har en ett och ett halvt-åring hemma som bygger små klosstorn har man ju inte längre ett spädbarn. Men sex och en halv (fortfarande avbrutna) timmar natt efter natt, vecka efter vecka, månad efter månad är ju också för lite.

Året ut: sova, sova, sova. Före allt annat.

Etiketter: , , , ,

En kommentar till “Se på mig, jag är väck som en tung gammal säck”

  1. Anna skriver:

    Jag kan bara stötta i det beslutet! Den senaste tiden har jag varit fullständigt håglös. Jag har tom funderat på om jag måste gå till psykolog, eftersom håglösheten har påverkat mitt jobb så att jag faktiskt har gjort några rejäla tabbar. Och så. Så en helg var min femåring magsjuk och han och jag låg i soffan hela helgen. På måndagen hade jag både energi och mod och har nu, några veckor senare, en helt annan situation. Jag är ganska övertygad om att detta beror på sömnen.

Personligt

Föräldraskap bloggar Follow Linna Johansson Personligt